Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sapı kırık gözlük görmek

Rüyada sapı kırık gözlük görmek

Rüyada sapı kırık gözlük görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sapı kırık gözlük gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, mutluluğunun daim olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada gözlük sapı görmek kıdem atlayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sapı kırık kaşık görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sapı kırık fincan görmek ne yapacağını şaşıracağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sapı kırık balta görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments