Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırık güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada güneş gözlükleri görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlük almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hem de zengin biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments