Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ailesini de mutlu edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, girilen yolda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlükleri görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada kırık güneş gözlüğü görmek içine fesat düşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın kapanacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek fakir çocukları giydireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü takan birini görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments