Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz yıldızlar görmek

Rüyada gündüz yıldızlar görmek

Rüyada gündüz yıldızlar görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz yıldızlar gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada gündüz yıldız görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulur.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, zorluklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada gece gündüz görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz yarasa görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gündüz ay görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işarettir.

Rüyada geceden gündüze geçmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek güzel haberler alınacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments