Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz yıldız görmek

Rüyada gündüz yıldız görmek

Rüyada gündüz yıldız görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, mevlit okutacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, her daim Allah yolunda olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gündüz yıldız gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulur.

Rüyada gündüz yıldız görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalettir.

Rüyada gece ve gündüzü görmek sorunların son bulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, emellere ulaşılacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada geceden gündüze geçmek büyük fırsatlar elde edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments