Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, büyük bir yenilgi alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada geceden gündüze geçmek eline güzel fırsatların geçeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işaret eder.

Rüyada gece ve gündüzü görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece gündüz görmek çok para kazanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada gündüzü karanlık görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, büyük mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments