Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz ay görmek

Rüyada gündüz ay görmek

Rüyada gündüz ay görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada gündüz ay gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Rüyada gündüz ay görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine alamet eder.

Rüyada gündüz vakti ay görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gündüz yarasa görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulur.

Rüyada geceden gündüze geçmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada gündüzü karanlık görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments