Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gündüz görmek

Rüyada gece gündüz görmek

Rüyada gece gündüz görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece gündüz gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada geceden gündüze geçmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü görmek sorumlu tutacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gece gündüz görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gündüz yarasa görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gündüz olduğunu görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments