Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz yarasa görmek

Rüyada gündüz yarasa görmek

Rüyada gündüz yarasa görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kendisine uğur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gündüz yarasa gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada gündüz yarasa görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüzü karanlık görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gece ve gündüzü görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, iş hayatında terfi alınacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada gündüz olduğunu görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada gündüz yıldız görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada gündüz görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments