Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geceyi gündüz gibi görmek

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek iş güç sahibi olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada geceyi gündüz gibi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada gece gündüz görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada geceden gündüze geçmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece ve gündüzü görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments