Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş hediye almak

Rüyada gümüş hediye almak

Rüyada gümüş hediye almak sorunların çabucak atlatılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada gümüş tepsi hediye etmek daha fazla gelir elde edeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş hediye görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada gümüş saat hediye almak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine inanılır.

Rüyada gümüş küpe hediye etmek büyük paralar kazanılacağına, zor günlerden geçeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük hediye almak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş hediye almak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments