Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümrükten geçmek

Rüyada gümrükten geçmek

Rüyada gümrükten geçmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Rüyada gümrükten geçmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada gümrükten geçmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gümrük görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümrük kapısı görmek alacaklarını tahsil edeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümrük memuru görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, güçlendikçe güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada dikenli tellerden geçmek yeni alanlara yöneleceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada incir ağacının altından geçmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments