Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümrük görmek

Rüyada gümrük görmek

Rüyada gümrük görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ticaret sektörüne atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümrük gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Rüyada gümrük memuru görmek parasının ve malının artacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gümrükten geçmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada gümrük kapısından geçmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada gümrük kapısı görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümrük görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments