Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümrük kapısı görmek

Rüyada gümrük kapısı görmek

Rüyada gümrük kapısı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada gümrük kapısı gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada gümrük kapısından geçmek anne baba hayır dualarının alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümrük kapısı görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada gümrük memuru görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tecrübe kazandıracağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada gümrükten geçmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada gümrük görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada cennet kapısı görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Rüyada hortumla kapı yıkamak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı sürgülemek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments