Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı sulamak

Rüyada gül fidanı sulamak

Rüyada gül fidanı sulamak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada gül fidanı sulamak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada gül fidanı sulamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet eder.

Rüyada çam fidanı sulamak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada fidan sulamak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan suladığını görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fidanı sulamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı almak tüm düzenin alt üst olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada gül fidanı sökmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments