Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı sökmek

Rüyada gül fidanı sökmek

Rüyada gül fidanı sökmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sökmek gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada gül fidanı sökmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan sökmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada gül ağacını sökmek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayır vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül sökmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada gül fidanı sulamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada gül fidanı almak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments