Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan dikmek ve sulamak

Rüyada fidan dikmek ve sulamak

Rüyada fidan dikmek ve sulamak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunların atlatılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan sulamak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çam fidanı sulamak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidan suladığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gül fidanı sulamak kazanca kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Rüyada fidanı sulamak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, günahlarının affedileceğine işarettir.

Rüyada domates fidan dikmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada nar fidanı dikmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ikinci bir şans vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments