Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı almak

Rüyada gül fidanı almak

Rüyada gül fidanı almak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, düzenli bir işe girileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada gül fidanı görmek üzüntülerin gideceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sulamak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada gül fidanı dikmek yeni bir hayata başlayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı sökmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Rüyada gül fidanları görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül fidanı almak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet eder.

Rüyada fidanı sulamak makam ve rızık sağlayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments