Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan sulamak

Rüyada fidan sulamak

Rüyada fidan sulamak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada fidan sulamak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada fidanı sulamak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sulamak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fidan suladığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fidan sulamak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çam fidanı sulamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada iğde fidanı görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada çam fidanı görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments