Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çam fidanı sulamak

Rüyada çam fidanı sulamak

Rüyada çam fidanı sulamak rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, daha güzelleşeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Rüyada çam fidanı sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Rüyada çam fidanı sulamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada çam fidanı görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, işlerini yoluna koyacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çam fidanları görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet eder.

Rüyada çam fidani dikmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Rüyada çam fidan görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük çam fidanları görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada çam fidanı almak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çam ağacı sulamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments