Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan suladığını görmek

Rüyada fidan suladığını görmek

Rüyada fidan suladığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fidan suladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada fidan sulamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada fidanı sulamak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çam fidanı sulamak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fidan suladığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çabalarının boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gül fidanı sulamak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, insanlara küsüleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada çiçek fidanı görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments