Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı görmek

Rüyada gül fidanı görmek

Rüyada gül fidanı görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada gül fidanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Rüyada gül fidanı almak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül fidanı görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada gül fidanı dikmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül fidanları görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sulamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gül fidanı sökmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fidan koparmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments