Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan koparmak

Rüyada fidan koparmak

Rüyada fidan koparmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, esenliğe kavuşulacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fidan koparmak gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada fasulye fidanı görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada fidan ağacı görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalettir.

Rüyada küçük fidan dikmek nazara geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma fidanı görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet eder.

Rüyada portakal fidanı görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada gül fidanı görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fidan verdiğini görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinden fidan almak artık daha dikkatli davranacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments