Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı dikmek

Rüyada gül fidanı dikmek

Rüyada gül fidanı dikmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada gül fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Rüyada gül fidanı dikmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye fidan dikmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidan dikmek huzurlu günlerin biteceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada domates fidan dikmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada incir fidanı dikmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada asma fidanı dikmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada saksıya fidan dikmek kısmetinin artacağına, ondan faydalanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidan dikmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments