Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanları görmek

Rüyada gül fidanları görmek

Rüyada gül fidanları görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada gül fidanları gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada gül fidanı sulamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gül fidanları görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gül fidanı dikmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı almak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalettir.

Rüyada gül fidanı sökmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, kısmetinin açık olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments