Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül fidanı diktiğini görmek

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hep dua edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı diktiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek borçların kapanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, başına türlü belalar geleceğine delalet eder.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikilmiş fidan görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada gül fidanı dikmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül fidanı sulamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada gül fidanları görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments