Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri sütyen görmek

Rüyada gri sütyen görmek

Rüyada gri sütyen görmek imkânların günden güne azalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada gri sütyen gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada gri sütyen görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Rüyada sütyen hediye almak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada yeni sütyen görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada sütyen taktığını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sütyen görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyen takmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütyen değiştirmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, rahat erileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işarettir.

Rüyada kirli sütyen görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments