Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen görmek

Rüyada sütyen görmek

Rüyada sütyen görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada sütyen gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada kendini sütyenle görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Rüyada dantelli sütyen görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sütyen değiştirmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sütyenini kaybetmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına yorulur.

Rüyada sütyen aldığını görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük beden sütyen görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada rengarenk sütyen görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütyenini görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments