Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sütyen görmek

Rüyada kirli sütyen görmek

Rüyada kirli sütyen görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi konuda zayıflayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli sütyen gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada kirli sütyen görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütyen vermek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına inanılır.

Rüyada siyah sütyen giymek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sütyen almak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet eder.

Rüyada don sütyen görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütyen istemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ticarette ilerleyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada renkli sütyen görmek yeni iş kapılarının açılacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe sütyen görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments