Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen takmak

Rüyada sütyen takmak

Rüyada sütyen takmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, güvensizliğini yeneceğine, böyle işlere kalkışacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen takmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sütyen takmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı sütyen takmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, prestij kazanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada beyaz sütyen takmak kısmetinin açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, birçok işin birlikte yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sütyen çıkarmak sorunların biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet eder.

Rüyada renkli sütyen görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalettir.

Rüyada sütyen taktığını görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalettir.

Rüyada mavi sütyen görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada büyük beden sütyen görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments