Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen hediye almak

Rüyada sütyen hediye almak

Rüyada sütyen hediye almak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen hediye almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Rüyada sütyen hediye almak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sütyen hediye etmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada hediye sütyen almak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen takmadığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, afiyette olacağına yorulur.

Rüyada pembe sütyen görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sütyen askısı görmek kişinin iyi hale geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sütyen görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen çıkardığını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, tüm parasını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments