Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni sütyen görmek

Rüyada yeni sütyen görmek

Rüyada yeni sütyen görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, atılım yapacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeni sütyen gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada yeni sütyen görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, korkularından kurtulacağına, zor günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak sütyen görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen giydirmek verimliliğinin de artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen giymek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sütyen görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet eder.

Rüyada sütyen görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada sütyen külot görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyen denemek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments