Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Rüyada gözleri şaşı olmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü şaşı görmek çok hayırlı işlere girileceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada gözünü şaşı görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada gözlerini şaşı görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek patron koltuğuna yükseleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada gözleri şaşı görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, her istediğini elde edeceğine delalettir.

Rüyada şaşı göz görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, üstünlük elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments