Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünü şaşı görmek

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gözünü şaşı gördüyseniz:

  • Çevre desteğinin yüksek olabileceği bir süreçte olacaksınız.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada gözünü şaşı görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada gözlerini şaşı görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada gözleri şaşı görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada gözü şaşı görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hastalıklarının düzeleceğine yorulur.

Rüyada şaşı göz görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek mesleğinde atılım yapacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments