Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şaşı göz görmek

Rüyada şaşı göz görmek

Rüyada şaşı göz görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada şaşı göz gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada gözleri şaşı olmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gözü şaşı görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada gözü şaşı olmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü şaşı görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına delalettir.

Rüyada gözleri şaşı görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, geri planda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalettir.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mal sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments