Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü şaşı görmek

Rüyada gözü şaşı görmek

Rüyada gözü şaşı görmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, temize çıkacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada gözü şaşı gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada gözünü şaşı görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü şaşı olmak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada gözleri şaşı görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada şaşı göz görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerini şaşı görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments