Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri şaşı olmak

Rüyada gözleri şaşı olmak

Rüyada gözleri şaşı olmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri şaşı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartmanız veya aşırıya kaçmanız durumunda kötü görünebilirsiniz.

Rüyada gözleri şaşı görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözü şaşı görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şaşı göz görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü şaşı olmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri şaşı olmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments