Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini şaşı görmek

Rüyada gözlerini şaşı görmek

Rüyada gözlerini şaşı görmek beddua ve ah alacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada gözlerini şaşı gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret ederek bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada şaşı göz görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yeni mekânlara gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada gözlerini şaşı görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün şaşı olduğunu görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gözlerin şaşı olduğunu görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Rüyada gözleri şaşı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada gözünü şaşı görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, anne baba duası alınacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments