Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri şaşı görmek

Rüyada gözleri şaşı görmek

Rüyada gözleri şaşı görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi zarara uğrayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada gözleri şaşı gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada şaşı göz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı olmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri şaşı bebek görmek ailesinin de büyük olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, mirasa rivayet eder.

Rüyada gözlerinin şaşı olduğunu görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, şansının ve bahtının döneceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü şaşı olmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada gözünü şaşı görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kazancının azalmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalettir.

Rüyada gözlerini şaşı görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü şaşı görmek dinine bağlı kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments