Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, anne baba duaları alınacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada gözünün beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada gözlerini beyaz görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, ne yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek helal rızka sahip olunacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iyi habere işaret eder.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek işlerdeki karın artacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, para sıkıntısı çekeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments