Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz bebeğini beyaz görmek

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, evi yoksa ev alacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göz bebeğini beyaz gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerini beyaz görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments