Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz altı morluğu görmek

Rüyada göz altı morluğu görmek

Rüyada göz altı morluğu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hedeflerine yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada göz altı morluğu gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada göz altı morluğu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada gözü morarmış görmek sıkıntıların büyüyeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin gözünü morartmak sıkıntılarının daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor göz görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada gözü morarmış birini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada göz altını mor görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada göz morartmak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments