Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kapamak

Rüyada yüzünü kapamak

Rüyada yüzünü kapamak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kapamak gördüyseniz:

  • Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünü kapamak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzüne kapı kapamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada basını kapamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada gözlerini kapamak rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzını kapamak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falı kapamak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünü kapamak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments