Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapadokya görmek

Rüyada kapadokya görmek

Rüyada kapadokya görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi gücünün azalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Rüyada kapadokya gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada dükkan kapamak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı açıp kapamak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada kapı kapamak kısmetlerinin artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, zarar edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere kapamak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada ışıkları kapamak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, o masumların bedduasını alacağına, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapamak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin sarpa saracağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kapı pencere kapamak kötü işlere girmeyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments