Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözüne parmak sokmak

Rüyada gözüne parmak sokmak

Rüyada gözüne parmak sokmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözüne parmak sokmak gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada gözüne parmak sokmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını gözüne sokmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada makata parmak sokmak işinde bol kazanç elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Rüyada parmağını sokmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze parmak sokmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet eder.

Rüyada gözünü arı sokmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada gözüne bıçak sokmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başını belaya sokmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, hastalıklarının düzeleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments