Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makata parmak sokmak

Rüyada makata parmak sokmak

Rüyada makata parmak sokmak borçların gittikçe artacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada makata parmak sokmak gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Rüyada makata parmak sokmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada makata parmak atmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek arzuların gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıllı makat görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendi bildiğini okuyacağına tabir olunur.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, huzur içinde yatacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek makatı görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kadın makatı görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, rahat nedir öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments