Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını gözüne sokmak

Rüyada parmağını gözüne sokmak

Rüyada parmağını gözüne sokmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerini toparlayacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, işiyle nam salacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağını gözüne sokmak gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Rüyada parmağını gözüne sokmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, hem verimi yükselteceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına inanılır.

Rüyada gözüne parmak sokmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada makata parmak sokmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada parmağını sokmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göze parmak sokmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada gözünü arı sokmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada gözüne bıçak sokmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments