Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü arı sokmak

Rüyada gözünü arı sokmak

Rüyada gözünü arı sokmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, lüks, konfor içinde olacağına delalettir.

Rüyada gözünü arı sokmak gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada gözünü arı sokmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada kolunu arı sokmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayağını arı sokmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Rüyada arı sokmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalettir.

Rüyada dilini arı sokmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada gözüne parmak sokmak kişinin her türlü zenginliğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağını gözüne sokmak arzuların gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments