Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını belaya sokmak

Rüyada başını belaya sokmak

Rüyada başını belaya sokmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, güzelleşeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başını belaya sokmak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada başını belaya sokmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada başının belada olduğunu görmek verilen emeklerin heba olacağına, depresyona gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı belada olmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada başına bela almak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, düşman malından yemeye işaret eder.

Rüyada başı belaya girmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada bela anmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada belalı birini görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada anneye bela okumak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments