Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını sokmak

Rüyada parmağını sokmak

Rüyada parmağını sokmak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok para kazanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada parmağını sokmak gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Rüyada parmağını gözüne sokmak kazancın helal şekilde artırılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne parmak sokmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, insanlarla iç içe olacağına delalettir.

Rüyada makata parmak sokmak aralarında bir konuşma geçeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada parmağını sokmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze parmak sokmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok hayırlı haberler alacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine tabir olunur.

Rüyada havuza ayaklarını sokmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada örümcek sokmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalettir.

Rüyada göle ayak sokmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments